12 Jan

Eigen productielijn

Habraken machines worden ook wel HM Machines genoemd. Dit bedrijf heeft veel ervaring met industriële naaimachines, dit komt omdat ze al 40 jaar meedraaien. Doordat het een groot gat was tussen standaard en maatwerk hebben ze HM machines zo ontwikkeld zodat dit verkleind is. 

Waarom kies je voor Habraken?

Dit bedrijf produceert niet alleen naaimachines van hun eigen merk. Ook andere merken zoals Pegasus, Kuris, Mitsubishi en Fratelli zitten in het assortiment. Zo is er altijd wel een passende machine voor je. Deze kunnen dan ook naar meer dan 40 landen geëxporteerd worden. Bestel je een grote voorraad? Geen paniek er is hier een korte levertijd voor.

De showroom is dan ook gevuld met de meest modernste machines. Zo kun je de ware grootte van elke naaimachine zien. Mocht je machine niet meer goed werken en heb je een onderdeel nodig? Dit bedrijf heeft een onderdelenmagazijn, hier vind je meer dan 15.000 onderdelen!

Doordat je verschillende stik vormen hebt kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Je kunt op de website makkelijk zoekfuncties aanklikken zodat je bij de juiste machine komt.

Naaimachines bestaan al sinds de 18e eeuw. Dit werd toen niet gewaardeerd omdat het handwerk daardoor steeds minder werd. Sinds deze tijd zijn er al flink wat ontwikkelingen geweest. Dit bedrijf blijft zich ontwikkelen door steeds meer vraag te krijgen voor nieuwe toepassingen.

Vind je het toch te lastig om een keuze te maken? Je kunt altijd contact opnemen met dit bedrijf. Zij helpen je graag om de juiste keuzes te maken.

+